Studio 150 Bethlehemkerk & Amarte Studio Concerts presents:
Picture by Willem Melssen Fotografie

Programma:

E. Grieg

Andante con moto in c klein, EG 116

C. Debussy

Cellosonate in d klein, L. 135

I. Lent, sostenuto e molto risoluto

II. Sérénade: Modérément animé

III. Final: Animé, léger et nerveux

L.v. Beethoven

Pianotrio in D groot op. 70, nr. 1 “Geister”

I. Allegro vivace e con brio

II. Largo assai ed espressivo

III. Presto

Brioso Trio

December, 8th 2022
Start time: 20.00u
Doors open: 19.15u

Martine Velthuis (viool), Mathias Pearson (cello) en Mieke Verduijn (piano) vormen samen het Brioso Trio. De drie musici ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en sinds september 2019 vormen zij een trio. Al snel ontpopte zich een grote toewijding en enthousiasme voor het pianotriospel en werd Brioso (levendig, vol vuur) niet alleen de naam, maar ook de ware identiteit van het trio.
De afgelopen jaren speelde het trio op diverse concertlocaties waaronder Concertgebouw de Vereeniging, Nijmegen en Amare, Den Haag. In september werden zij prijswinnaars bij de tweede editie van Kamermuziek Concours Gelre.
Het trio volgde van 2020-2022 de minor kamermuziek en heeft deze met goed gevolg afgerond. Gedurende de minor kregen ze wekelijks les van de leden van het Osiris Trio (Ellen Corver, Peter Brunt en Larissa Groeneveld). Na het afronden van de minor zijn ze geselecteerd om deel te nemen aan de masterspecialisatie kamermuziek. Als onderdeel van deze specialisatie volgen zij momenteel met regelmaat lessen bij Mikhail Zemstov, Slava Poprugin, Ellen Corver en Janet Krause.
Driemaal nam het trio deel aan de European Chamber Music Academy waar zij zich een week lang onderdompelde in de internationale kamermuziekwereld door het volgen van workshops, masterclasses en meewerken aan concerten. Masterclasses volgden zij bij onder anderen Michel Strauss, Hatto Beyerle, Patrick Jüdt, Karla Haltenwanger en leden van Cuarteto Casals.

// Website// Facebook //


WATCH THE LIVESTREAM HERE: