Studio 150 Bethlehemkerk & Keep an Eye Foundation presents:

JAÏNDA (live in Studio 150)

Januari, 25th 2024
Show time: 20.00u

JAÏNDA (21) treedt al sinds haar 10e op en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de grootste zangtalenten in Nederland. Het winnen van het landelijke ‘Kunstbende Young Creators Festival’ en vervolgens haar selectie en succesvolle deelname in 2021 en 2022 aan het talentvolle Nationaal Jeugd Jazz Orkest, zijn daar een bevestigingen van. Ze kreeg vocal coaching van Michelle David en Ruben Hein. Sven Hammond en anderen bij het tv- programma Matthijs Gaat Door vergaapten zich aan JAÏNDA’s performance, haar zuivere, fluwelen stem, de flexibiliteit en haar achterliggende passie:
https://www.youtube.com/watch?v=CExiNS23Pdg.

JAÏNDA breng grote zangeressen uit het naaste verleden in herinnering. Haar eigen sound, twist en songs stuwen haar door naar het heden en een ongetwijfeld mooie toekomst.
Niet verbazingwekkend dat voor een ‘in-between’-clipje op TikTok de teller snel boven de miljoen opliep:
https://www.tiktok.com/@jaindaa/video/7188524933046078726.
Mede door haar gedrevenheid en de publiciteit is JAÏNDA veel gevraagd. Zo was ze de zangeres van de song “Zorghart”, de spil van een landelijke campagne (juni 2023) met als doel: meer personeel in de gezondheidszorg en zong ze in 2022 de clip voor Rabo Club Support in.

In 2023 bracht JAÏNDA vijf singles uit. Het eerste nummer “Lighthouse” schreef ze al op haar 15e. Deze eerste serie is een sterke prelude van meer uit te brengen eigen werk. Samen met producer Jonathan Quarmby (bekend van onder anderen James Morrison, Kovacs, James Arthur, www.jonathanquarmby.com ) nam zij de eerste vijf singles op in Londen en Amsterdam. De singles zijn te vinden op Spotify:
https://open.spotify.com/artist/66o7kKRzYuVjtmQo4acAkR?si=373b07a90e0f48b1
Als een geboren performer leeft JAÏNDA voor het podium. Met haar eigen band, al dan niet aangevuld met brass, wordt regelmatig opgetreden.
In 2024 richt JAÏNDA zich op het schrijven van nieuwe nummers voor een album.