Studio 150 Bethlehemkerk Livestream Concerts presents:

Studio 150 Bethlehemkerk presents in collaboration with the Keep an Eye Foundation:

--> Maria Warenberg & Nikola Meeuwsen <--
Programma
Op 24 juni zal Maria met pianist Nikola Meeuwsen in Studio 150 diverse liederen en enkele aria’s uitvoeren. Een heel gevarieerd programma met Frans, Duitse en Russische liederen en enkele aria’s van o.a. Ravel en Rossini

Maria Warenberg
Maria Warenberg (1995) is geboren in Delft en komt uit een muzikale familie. Toen zij zeven jaar oud was, kreeg zij haar eerste pianolessen. Ook genoot ze van het zingen op jonge leeftijd. Als tiener krijgt Maria haar eerste zangles en een jaar later wordt ze aangenomen op de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Momenteel studeert Maria aan het Conservatorium van Amsterdam bij Sasja Hunnego. Ze zal afstuderen in 2021.

De jonge mezzo sopraan heeft deelgenomen aan de Meesterproef van Classic Young Masters en is door een internationale commissie onderscheiden met de titel Classic Young Master. Ook heeft Maria de Miluška Duffková prijs en de Kappelborg Skagen Talent Award 2020 gewonnen.

Nikola Meeuwsen
Nikola Meeuwsen (2002) profileert zich als één van de opvallendste jonge pianotalenten in Nederland. Het Concertgebouw heeft hem de Concertgebouw Young Talent Award 2019 toegekend. De NRC noemde hem een talent om in de gaten te houden. In 2014 won hij het Koninklijk Concertgebouw Concours, en in 2012 het Steinway Concours. Nikola Meeuwsen geeft concerten in binnen- en buitenland. Hij trad onlangs op met het Residentie Orkest in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Hij gaf solorecitals in Milaan, Bologna, Triëst, Faro en Imola.
Kamermuziek speelde hij met het Matangi Kwartet, de violist Alexander Kerr en altviolist Vladimir Mendelssohn. Een pianoduo vormde hij met Igor Roma, Anna Fedorova en Thomas Beijer. In festivals is Nikola Meeuwsen een graag geziene gast. Hij speelde in het Storioni Festival, het Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, het Internationaal Kamermuziekfestival Ede, Festival Classique en in het nieuwe Haagse festival Classical NOW!

--- Make sure you tune in at 7 pm CET on Youtube or Facebook! ---

Picture by Arash Nikkhah