Studio 150 Bethlehemkerk & Amarte Studio Concerts presents:

Musicians:
Jules Baeten
Beate Matvejeva
Michelle Lynne

Jules Baeten trio

March, 30 2023
Start time: 20.00u
Doors open: 19.15u

Vanavond de aandacht voor het Jules Baeten trio!
Jules Baeten begon zijn muzikale opleiding aan de Academie voor Muziek, Theater en Dans in Maasmechelen bij Michèlle Geerlings. Op 15-jarige leeftijd trad hij toe tot de Jong Talent Klas van het Conservatorium Maastricht, waar hij in 2020 cum laude afstudeerde in de klas van Roeland Hendrikx. In mei voltooide Jules zijn masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij Olivier Patey. Hij ontving de Fock Medaille prijs voor het beste eindexamen en een onderscheiding voor uitmuntend muzikantschap en visionaire prestaties. Baeten is op dit moment verbonden aan het Gustav Mahler Jugendorchester (GMJO), het European Union Youth Orchestra (EUYO), en Southbank sinfonia. Hij won in 2019 op 20-jarige leeftijd de auditie voor de Jevgeni Onjegin-productie van de Nederlandse Reisopera. Voor opkomende seizoenen heeft de Nederlandse Reisopera Jules opnieuw uitgenodigd voor hun producties van La Traviata en hun revival van Jevgeni Onjegin.

Baeten wordt bijgestaan door - Beate Matvejeva, een Letse fluitist die bekend staat om haar muzikaliteit en liefde voor divers repertoire. In 2018 studeerde Beate Cum Laude af aan het Conservatorium van Maastricht. Beate trad op in verschillende concerten en festivals over de hele wereld als solist, orkest- en kamermusicus en is momenteel eerste fluitist bij de Koninklijke Harmonie van Thorn onder leiding van Jan Cober.

- en Michelle Lynne. Michelle is een Canadese pianiste, bekend vanwege haar dynamische en opwindende optredens. Ze verbindt zich met haar publiek op een persoonlijke en ontroerende manier. Ze ontving talrijke prijzen en is gelauwerd als winnares van Prix d’Europe, de Helene Roberge Competition (ARAM), de Canadian Music Competition, de Kiwanis Competition, en de Shean Competition.